VÅRE TJENESTERVELKOMMEN

På oppdrag for Vi Menn i Irak desember 2019.

Har du lyst på å høre de gode historiene, se de fantastiske opptakene – få med deg de skarpe kommentarene? I så fall er Powerstory den helt riktige plattformen. Her skal vi rulle ut reportasjer, intervjuer, diskusjoner på alle kanaler – med vinkler som både kan provosere og gi grunn til ettertanke.


I podcastserien er faghistoriker Gunnar D. Hatlehol et viktig faglig bidrag og ikke minst en ekstrem ressurs innen kildefangst og kildekritikk. Gunnar er også forfatter for en rekke fagartikler om andre verdenskrig i dags-og ukepressen.

HVORFOR OSS?

ERFARING

Fordi vi forstår hvilke behov ulike redaskjoner og næringer har. Hurtig og med høy kompetanse kan vi rigge en bedrifts kommunikasjonsplattform med egen podcast, redaksjonelt innhold og grafisk/visuelt materiale.


Gevinst for deg

- Du fremstår som solid og kompetent

BREDDE

Redaksjonelle tekster, fotografier og ferdigproduserte podcaster leveres etter oppdragsgivers behov.


Gevinst for deg

- Ferdige løsninger klar til bruk

Innholdsmarkedsføring produserer vi til alle flater eller separate. En kortfattet epost til kontakt@powerstory.no er alt som er nødvendig for en uformell prat.


Gevinst for deg

- Tillit overfor forbruker eller kunde

MARKEDSORIENTERT

GUNNAR D. HATLEHOL

Historiker, med mastergrad fra Universitetet i Bergen i 2005 og doktorgrad fra NTNU i 2015. Av hans tallrike sterke historiske interesser, figurerer interessen for den andre verdenskrigs historie veldig høyt. Han arbeidet ved Riksarkivet, før han gikk videre til NTNU, hvor han har vært stipendiat, universitetslektor og postdoktor.


I dag er han forsker ved Institutt for forsvarsstudier, Forsvarets Høgskole.

ERIK HATTREM

Journalist og fotograf med forsvarsstoff , organisert kriminalitet, sikkerhet, offentlig beredskap, terrorisme og utenriksstoff fra konfliktområder som spesialområde. Har tidligere jobbet for NRK. Skriver og fotograferer som frilanser for blant annet Dagbladet og Vi Menn.Se Eriks fotografiportefølje