VÅRE TJENESTERVELKOMMEN

På oppdrag for Vi Menn i Irak desember 2019.

Har du lyst på å høre de gode historiene, se de fantastiske opptakene – få med deg de skarpe kommentarene? I så fall er Powerstory den helt riktige plattformen. Her skal vi rulle ut reportasjer, intervjuer, diskusjoner på alle kanaler – med vinkler som både kan provosere og gi grunn til ettertanke.


I podcastserien er faghistoriker Gunnar D. Hatlehol et viktig fagslig bidrag og ikke minst en ekstrem ressurs innen kildefangst og kildekritikk. Gunnar er også forfatter for en rekke fagartikler om andre verdenskrig i dags-og ukepressen. Med tilholdssteder i Oslo - Ålesund - Molde og Berlin er vi alltid i nærheten av gode historier og kreative eller faglige miljøer og et rikt nettverk holdes velpleid.

HVORFOR OSS?

ERFARING

Fordi vi forstår hvilke behov ulike redaskjoner og næringer har. Hurtig og med høy kompetanse kan vi rigge en bedrifts kommunikasjonsplattform med egen podcast, redaksjonelt innhold og grafisk/visuelt materiale.


Gevinst for deg

- Du fremstår som solid og kompetent

BREDDE

Redaksjonelle tekster, fotografier og ferdigproduserte podcaster leveres etter oppdragsgivers behov.


Gevinst for deg

- Ferdige løsninger klar til bruk

Innholdsmarkedsføring produserer vi til alle flater eller separate. En kortfattet epost til kontakt@powerstory.no er alt som er nødvendig for en uformell prat.


Gevinst for deg

- Tillit overfor forbruker eller kunde

MARKEDSORIENTERT

GUNNAR D. HATLEHOL

Historiker, med mastergrad fra Universitetet i Bergen i 2005 og doktorgrad fra NTNU i 2015. Av hans tallrike sterke historiske interesser, figurerer interessen for den andre verdenskrigs historie veldig høyt. Han arbeidet ved Riksarkivet, før han gikk videre til NTNU, hvor han har vært stipendiat, universitetslektor og postdoktor.


I dag er han forsker ved Institutt for forsvarsstudier, Forsvarets Høgskole.

                  ASBJØRN SVARSTAD

Begynte som 16-åring å skrive og fotografere for lokalavisa Dagningen. Deretter  reporter i VG og senere frilanser for samme avis, før han i 1985 begynte å skrive for Dagbladet. I 1987 flyttet han til København for å bli stringer for Dagbladet og svenske Aftonbladet. Dro i 1996 til Berlin, hvor han dekket Tyskland for danske B.T., senere Ekstrabladet, Aftonbladet og Dagbladet - samt en rekke norske ukeblader. Populær foredragsholder og autorisert guide i Sachsenhausen.

ERIK HATTREM

Journalist og fotograf med forsvarsstoff , organisert kriminalitet, sikkerhet, offentlig beredskap, terrorisme og utenriksstoff fra konfliktområder som spesialområde. Har tidligere jobbet for NRK. Skriver og fotograferer som frilanser for blant annet Dagbladet og Vi Menn.Se Eriks fotografiportefølje

VÅR HISTORIE


Det var en nasjonal tragedie som først førte Erik og Asbjørn inn på samme

frekvensområde. Erik startet som journalist og fotograf for Dagbladet i 2006

og da 22.07.2011 inntraff kom Asbjørn hjem til Norge for å jobbe i avisens

gigantiske journalist-team som fulgte saken. Der var også Erik.

Erik og Asbjørn benyttet ledige stunder til å distansere seg fra terrordekningen med å diskutere sin felles historiske interesse. Noen år senere begynte Erik å skrive større magasin-artikler for Dagbladets søndagsutgave hvor andre verdenskrig stadig var tema. Da ble Asbjørn er naturlig sparringspartner.

Vinteren 2020 oppdaget Erik at stadig flere kommenterte under Asbjørns poster i sosiale medier, at stoffet hans snart burde bli podcast. Erik var alt i gang med podcastene Nysgjerrigpodden og Mine Historier. Etter kort tid var planleggingsarbeidet i gang og Asbjørn bragte med seg mangeårig samarbeidspartner Gunnar.